De Klussenier Erik van Dorp

De Klussenier Erik van Dorp
De Klussenier Erik van Dorp

Leidsemeerstraat 4
2158 MK Buitenkaag

Dien uw aanvraag in »

0252 68 08 38
06 1413 6377
e.vandorp@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 34263392

Even voorstellen

Mijn naam is Erik van Dorp, in maart 2007 ben ik mijn eigen klusbedrijf gestart onder de vlag van De Klussenier. Voor de hele Bollenstreek, Haarlemmermeer en wijde omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en rond uw woning.

De afgelopen jaren heb ik vele verbouwingen gerealiseerd en een mooie klantenkring opgebouwd. Door mijn jarenlange ervaring met klussen en verbouwen leveren de meeste werkzaamheden mij geen verrassingen meer op.

U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden in en om uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilderwerk, het plaatsen van keukens, zolderverbouwingen, isolatie, stucwerk, timmerwerk, sanitair, elektra en tuinaanleg. Maar ook het plaatsen van kunststof kozijnen is een belangrijke bedrijfsactiviteit. Ik werk met kozijnen van gerenommeerde merken. Fraaie kozijnen met de “ looks van hout” in alle soorten en maten.

Dit geldt ook voor het plaatsen van dakkapellen. Daarbij kan de keus worden gemaakt tussen prefab dakkapellen en ter plaatse opgebouwde dakkapellen. En als het gaat om zonne-energie adviseer ik u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Tevens verzorg ik de levering en de montage van de panelen. En dit alles voor een mooie prijs.

Als officiële montagepartner van de dakvensterfabrikant VELUX heb ik veel ervaring opgedaan met het plaatsen van dakvensters, lichtkoepels en daglichtsystemen. De afgelopen jaren heb ik vele honderden vensters geplaatst. Voor goed advies op dat gebied kunt u bij mij terecht. Door grote routine en de juiste inkoopkanalen kan ik de vensters en systemen voor interessante prijzen aanbieden!

Wilt u uw aanbouw, garage dak of carport voorzien van dakbedekking? Voor de traditionele bitumen dakbedekkingen maar ook voor de zeer duurzame rubberen EPDM dakbedekking (wordt zonder branden aangebracht) kunt u bij mij terecht. EPDM kan overigens op ieder soort dak worden geplakt. Daarnaast kan ik ook de renovatie en isolatie van uw pannendak verzorgen.

Ook voor een nieuwe badkamer of een nieuw toilet bent u bij mij aan het goede adres. Budget badkamers, zeer luxe badkamers, aanpassingen in de badkamer, het kan allemaal. Ik kan met u meedenken en eventueel kan ik met u meegaan naar professionele toonzalen om materialen uit te zoeken. Uiteraard verzorg ik de professionele uitvoering en afwerking van uw nieuwe badkamer.

U kunt voor de hierboven genoemde zaken maar ook voor eenvoudige zaken als het ophangen van een lamp of schilderij, altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor informatie kunt u mij mailen of telefonisch contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
De Klussenier Erik van Dorp

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Buitenkaag voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Dakwerk
  • Dakkapel plaatsen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk, hard werkend, komt afspraken na, duidelijke communicatie, flexibel, goede prijs/kwaliteitDM uit Nieuw-Vennep
GoedCees uit Oude Wetering
Al jaren lang ervaring mee. Uitstekend!M.C. uit Sassenheim
prima ervaring, alleen jammer dat er te weinig overleg was hoe hij de klus ging uitvoeren. Kan ook aan mij hebben gelegen, doordat ik mij er te weinig mee heb bemoeid.J uit Nieuw-Vennep
Zeer aardige bekwame rustige manMarjan uit Uithoorn
Betrouwbaar. Vakmanschap. Komt afspraken na. Prettig persoon uit Nieuw-Vennep
Erik is een vakkundige klusser die uitstekend werk verricht in korte tijd.Joyce uit Nieuw-Vennep
prima ervaringen met erik uit Hoofddorp
Prettig. Erik is zeer ervaren, kundig en rustig. Komt binnen en gaat aan de slag. Is van vele markten thuis en draait vrijwel nergens zijn hand voor om. Wel kan het niveau van afwerking bij de klussen die hij minder leuk vindt wat hoger, maar Erik is eerlijk genoeg om aan te geven wat hij écht leuk vindt en waar je beter iemand anders voor ik kan zetten. Dat valt te prijzen.Anke uit Hilversum
degelijk, harde werder, betrouwbaarSusan uit Amsterdam
prima overleg, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Persoonlijk. uit Nieuw-Vennep
Prima.Kevin uit Sassenheim
Een vriendelijke harde werker die de klussen volledig naar onze wensen heeft uitgevoerd en zelfs nog wat extra dingen heeft aangepaktCor uit Leimuiden
voor herhaling vatbaarJ. uit Zandvoort
Erik heeft bij ons een houten schuuraanbouw geplaatst. Deze is conform specificatie, planning, prijs en gewenste kwaliteit opgeleverd. Wij zijn er erg blij mee. Erik is een vriendelijke en rustige man die duidelijk weet waar hij mee bezig is. Door letterlijk weer en wind heeft hij de klus geklaardSander uit Alphen aan den Rijn

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...